Reuzel beard Foam

Beard Foam - Reuzel

De mannen van Reuzel hebben een nieuw en revolutionair product in de markt gebracht, de Reuzel Beard Foam. De Beard Foam werkt als een conditioner van je baard. Het verzorgt je baardharen, onderliggende huid en geeft een lichte hold aan je baard. De foam heeft een funky luchtje (op een positieve manier :).

Voordelen van de Reuzel Beard Foam;
- Baarddeodorant
- Geeft je baard een gezonde glans, en is makkelijker te shapen en bij te werken
- Verzacht je baardharen
- Bevordert jeukvrije baardgroei
- Conditioneert en stimuleert nieuwe groei
- Elimineert baardroos

Spuit wat schuim in je handen, wrijf het tussen je handpalmen/vingers en masseer het dan in je baard en onderliggende huid (goed in je huid smeren). Gebruik een grove baardkam om het goed door je baard te verwerken. Je kunt hierna Reuzel Baardbalsem in je baard smeren voor meer glans en hold.

Andere producten in deze categorie

€26,90 
Hey Joe Beard Oil No.1 Red Mandarin
€19,50 
Dutchbeards Darling Nicki baardolie
€9,95 
MijnBaard beard oil citrus
€11,95 
Brooklyn Soap Company Beard Wash
€9,95 
MijnBaard Citrus Beard Wash
€19,95 

Reviews over Beard Foam - Reuzel

- Origineel product

3 5

Ik heb deze foam in eerste instantie gekocht om de verzameling af te maken - reuzel scheer crème, aftershave, balsem en nu dus foam. Ik was eerst wat wantrouwend over de foam. Ik heb namelijk een droge huid wat ik met baardolie oplos. De beardfoam van Reuzel is een totaal ander product, dus ik wist niet zeker of ik hiermee hetzelfde resultaat zou krijgen. Ik heb nu de fles zo goed als leeg en heb geen last gehad van schilfers, een punt voor Reuzel! Toch gebruik ik liever olie, ik heb het idee dat mijn baard er zachter van wordt, wat ik bij deze foam niet heb. Daarnaast wrijf ik graag de restanten van baardolie op m'n hoofd of armen. Wanneer ik dit gebruik wil ik zo snel mogelijk mijn handen wassen omdat ze kleverig aanvoelen. Mocht je om wat voor reden dan ook een hekel aan olie hebben dan is dit het product voor jou.
De geur ben ik niet tevreden over, het stinkt niet maar het is niet eerder een geur voor een oude dame dan een baardman.
De prijs/kwaliteit verhouding is prima, je doet ongeveer even lang met een fles baardolie heb ik het idee. Ik gebruik 2 pompjes per keer.

- Baardverwennerij

5 5

De baardmousse is een geweldig product. Het is makkelijk aan te brengen en maakt baard en huid heerlijk zacht. Zo zacht, dat niet alleen mijn vrouw er regelmatig even aan wil voelen, maar ook ikzelf steeds even moet voelen om te geloven hoe zacht het is. De geur is heerlijk licht en overheerst niet. Doet mij denken aan de geur van mijn vaders scheerzeep vroeger. Na het aanbrengen wrijf ik er altijd een beetje baardbalsem in van Reuzel. Ruikt hetzelfde en geeft de baard wat stevigheid en model, terwijl de haartjes lekker zacht blijven. Geweldige producten.

- Lekker spulletje

4 5

Voelt een beetje gek in de handen als je het de eerste keer gebruikt, maar al met al een lekker spulletje voor de baard. Wat mij betreft vele malen fijner als baardwax oid.

- Reuzel baard foam

5 5

Super product.
Geur is top en de foam gemakkelijk aan te brengen in je baard.
Zal deze zeker nog aanschaffen!!

- reuzel producten

5 5

helemaal top

- Beard Foam - Reuzel (Reuzel_beard_foam)

4 5

Het product op zich is goed.
Ik vind het alleen niet lekker ruiken.

- Top!!

5 5

Ik gebruik de foam nu een aantal dagen, na de snelle levering van mijnbaard.nl (chapeau jongens!!) meteen gebruikt. De eerste indruk was goed, al vind ik de geur niet enorm lekker. Ik heb maar 1 pompje nodig voor mijn nog niet al te lange baard en het wrijft heerlijk makkelijk in. Je voelt meteen dat het iets doet. Op je huid merk je dat het soepel is, in je baard merk je meteen een hold. Gedurende de dag merk ik dat mijn baard lekker zacht is, in mijn idee zachter dan met een olie. Ik had de laatste weken last van jeuk en die is ook verdwenen, al komt het ook door gebruik in combinatie met de (Woody) baardshampoo van mijnbaard.nl dus dat zou er ook mee te maken kunnen hebben. Na een aantal dagen ben ik nog steeds erg tevreden en is de nieuwigheid geen reden voor deze lovende recentie, het is gewoon een topproduct en krijgt de sterren die het verdiend!

- Beard Foam - Reuzel

5 5

Prima product dat mijn nogal stugge lange baard meteen na het wassen en afdrogen onmiddellijk zacht en glad maakt. De baard is nadien perfect in model te brengen met wat baardolie en wax en dit voor gans de dag! Bij het aanbrengen is de geur vrij intens, maar na een tijdje blijft een zeer discrete frisse geur achter.

- Reuzel Beardfoam

5 5

Sinds gisteren de beardfoam in huis, en ik moet zeggen; ik ben fan. Het maakt inderdaad mn baard zacht en ik ben zeer te spreken over de geur. Heb ergens gelezen dat het een positief funky geur is.... ik kan me daar wel in vinden. Top product van de mannen van Schorem!!

- Reuzel RULES!

5 5

Nadat de Sint mij de balsem van Reuzel had geschonken kon ik het niet laten om ook de foam te proberen. Ik had al zo'n vermoeden.... weer een topper van de jongens van Schorem. Het spul ruikt heerlijk en maakt mijn baard super zacht. Bovendien lijkt het ook meer volume te geven. Kortom, weer een topproduct.

- PRAISE THE LARD

5 5

Ik heb expres gewacht met het plaatsen van een review omdat ik persoonlijk vind dat je na een keer gebruiken niet meteen kan zeggen hoe een product is. Het is een heerlijk product voor de man met haast. 2 a 3 pompjes in je handen wrijven, aanbrengen, doorkammen en klaar. Ook als je lekker de tijd hebt om je baard te föhnen is dit een perfecte basis om je baard mooi in model te krijgen. De geur van het product is subtiel dus zal nooit overheersen met en eventuele cologne of andere producten. Een product geschikt voor iedereen.

- Aanrader

5 5

Nadat het hoofdhaar al een bijzonder aangename kennismaking met Reuzel doorstaan had, moest het gezicht er ook maar aan geloven.

Aangezien ik beginnend baardbestuurder ben adviseerde de barbiermeneer (Bendotti, Maaseik (BE) zorg dat je er geweest bent...) om het zaakje flink te laten woekeren in den beginne. Om nou de hillbilly-look (no offence..) enigszins te camoufleren gelijk maar de foam besteld op Mijnbaard.nl. De foam laat de baard bijzonder fris aanvoelen en daarnaast voldoende hold en verzorgende bestanddelen om als het mannetje voor de dag te komen.

Wilde haren laten zich temmen en je krijgt ze weer netjes in het gelid met deze foam, soms bijgestaan met de hulp van een beetje van de Reuzel Beardbalm. Daarnaast viel me op door het hydraterende voor de onderliggende huid, geen sneeuwstormen als je eens een keer met je hand door je baard gaat.

De "warme" doch frisse geur van de foam is de hele dag aanwezig, maar niet overheersend of storend..

Ik ben er erg content mee iig en zeker een aanrader dus :)

- Reuzel Beard Foam is Legendarisch!

5 5

De Reuzel Beard Foam is Legendarisch! 10 sterren op 5.
Nooit meer baardroos, een droge huid, of eens scheve baard in de ochtend die ik moet natmaken en eindeloos rechtkammen. Één pompje beard foam is genoeg om mijn gezichtsmanen weer in gareel te krijgen. Het hydrateerd mijn huid en verzacht mijn baard en het heeft een frisse - net van de kapper - geur. Bovendien heeft het verbazend genoeg een aardige 'hold' die volgens mij voldoende is om met een beginnende of korte baard de hele dag door te komen. Ik heb gemerkt dat mijn baard is wat te lang is, dus heb ik wat baardbalsem nodig, maar de geur van de beard foam is zo subtiel dat je hem kan combineren met gelijk welke olie en/of balsem.
Ik heb verschillende (vrouwen) haarproducten geprobeerd die dit effect ook ongeveer hebben, maar die zijn allen vetafstotend en ruiken nogal sterk en 'appart'. Ik kon ze dus niet gebruiken met olie of balsem. Ook moest ik vroeger mijn kin wat insmeren met olie tegen een droge huid, en dan balsem voor controle, met soms een iets té vettig resultaat. Nu gebruik ik in deze volgorde; foam voor te modeleren en hydrateren, balsem voor de weerbastige haardjes en soms olie voor extra parfum en shine!
Ik kan dit iedereen aanraden!

Schrijf een review