Grave Before Shave Bay Rum Beard Balm 40z

Baardbalsem (120 ml) - Grave Before Shave

€34,95 
Op voorraad
6

Grave Before Shave baardbalsem XXL (120 ml). Dit giga blik baardbalsem is beschikbaar in 10 geuren.
Maak hiernaast je keuze welke geur(en) je wilt ontvangen.

Lees reviews Schrijf een review

Baardbalsem (120 ml) - Grave Before Shave

De Grave Before Shave baardbalsem is nu ook beschikbaar in de XXL versie (120 ml). Elk blikje baardbalsem bevat natuurlijke ingrediënten die je baardharen hydrateren en versterken en zorgen voor een gezonde groei. De balsems van Grave Before Shave zijn ook zo samengesteld dat ze de huid onder je baard te behandelen tegen roos en schilfering zodat jij je baard met comfort te dragen, de manier waarop het zou moeten zijn! De baardbalsem van Grave Before Shave staat bekend om zijn heerlijke diversiteit aan geuren. Stuk voor stuk meesterwerkjes. Probeer ze allemaal en je zult het zelf ervaren.

Je kunt ook de bijhorende 120 ml fles baardolie bestellen.

Maak bovenin het scherm je keuze voor baardolie van Grave Before Shave:
- Bay Rum Beard balm
Grave Before Shave BAY RUM baardbalsem heeft een verbazingwekkende Bay Rum geur met rustgevende noten van kokos. Of je nou aan het zeilen bent of op vrouwenjacht.. deze mannelijke geur zal de piraat in iedereen naar boven halen!
- Caramel Mocha Beard balm:
Caramel Koffie geur met Mokka geur. Er is geen betere manier om je dag te beginnen! Giet je baard een vers kopje koffie Karamel, en houd je baard gehydrateerd, gezond en glanzend! Mokka voert de boventoon in deze geur.
- Cigar Blend Beard balm:
Geniet van de kruidige geur van een diepe gearomatiseerde sigaar terwijl je baard gehydrateerd, gezond en glanzend door het leven gaat! Wij ruiken zelf niet echt een sigaarlucht, maar hij is wederom zeer prettig! Lichte vanille geur en kaneel. Heerlijk zoete lucht.
- Head Hunters Beard balm:
De Head Hunters baardbalsem heeft een heerlijk tropisch geurtje (lijkt op cantaloupe meloen) dat jou en je baard meeneemt naar een idyllisch eiland... Pas op voor de koppensnellers!
- Gentlemen's Blend Beard balm:
De Gentlemen's Blend baardbalsem heeft een karakteristieke Bourbon geur, met noten van Sandelhout die erachteraan volgen. Wij vinden het een warm luchtje, die het zeker goed zal doen bij de vrouwen.
- Pine Scent Beard balm:
Baardbalsem met een aangename dennengeur, maakt de houthakker in je los!
- OG Scent beard balm:
baardbalsem met een aangename frisse geur om van te genieten.
- Viking Blend (geurloos) beard balm
Viking Blend baardbalsem heeft geen toegevoegde geur, alleen de milde geur van de natuurlijke ingrediënten die erin verwerkt zijn. Gemaakt voor de hedendaagse Viking!
- Tequila Limón beard Balm:
Deze baardolie heeft een Tequila aroma waar het water je van in de mond loopt, met lekkere Lemon Lime tonen.

Andere producten in deze categorie

Baardbalsem Woodland van Mr Bear Family
€19,95 
Honest Amish heavy duty beard balm
€18,50 
Bossman Naked Beard Balm
€19,95 
Morgan's Moustache and Beard Cream
€10,95 
Head hunter baardbalsem van Grave Before Shave
€19,95 
Grave Before Shave pine scent beard balm
€19,95 

Reviews over Baardbalsem (120 ml) - Grave Before Shave

- Cigar Blend Beard balm

5 5

Gebruik deze nu een week en bevalt mij prima. Als je deze op je handen inwrijft ruikt het ook goed. Kan weer een tijd verder hiermee. Had hiervan ook de baard olie. Echte aanrader.

- Grave after Shave Bay Rum

2 5

Het grote volume van deze doosjes baardbalsem is echt wel een pluspunt. Het frustreerde me immers dat kleinere potjes razendsnel uit waren. Deze baardbalsem is zeer goed uit te wrijven, maar de Bay Rum geur zelf is toch wat wennen. Ik moet zeggen dat ik initieel met de angst zat dat bepaalde mannen instinctief de neiging zouden hebben om tegen m'n kin te urineren, want - juist ja - de geur lijkt wel wat weg te hebben van die kenmerkende blauwe wc-blokjes in mannenurinoirs. Goed, over smaak & kleur valt niet te twisten, maar toch, voor mij is het een no go! Conclusie: Grave after Shave: Ja! Bay Rum: Nee!

Schrijf een review