Beard Balm Toscana 30ml

Beard Balm - GoldenBeards

€11,95 
Op voorraad
14

Wellicht ook interessant:

Beard Balm - GoldenBeards

GoldenBeard beard balm is gemaakt van de beste gecertificeerde organische ingrediënten. De baardbalsem geeft een medium hold en deze is beschikbaar in 4 verschillende geuren (30 of 60 ml).

- Beard Balm Surtic; Een uitzonderlijke balans tussen de arctische frisheid en de warmte van de Californische stranden. De menthol- en citroengeuren zorgen voor een ongeëvenaarde symfonie in je baard. Net alsof je op twee plaatsen tegelijkertijd bent!
Ingrediënten: Jojoba Oil & Argan Oil als basisoliën en Lavendel, Lime, Patchouli, Orange, Pepermunt en Tea Tree voor de geur.

- Beard Balm Big Sur; Met deze mix krijgt u het gevoel in Big Sur, Californië, rond te dwalen. Door de heuvels met uitzicht op de oceaan. Zowel jij als de mensen om je heen zullen van de geur houden. Perfect voor degene die dit deel van Californië continu willen ruiken.
Ingrediënten: jojoba-olie, arganolie en abrikozenolie als basisoliën en lavendel, patchouli en limoen als geur.

- Beard Balm Arctic; Met deze mix van basisoliën en etherische oliën heeft u het gevoel dat uw baard in de Artic zit. Neem slechts één keer diep adem en je voelt de frisheid van top tot teen! Een fijn product voor lente en zomer! Laat andere baarden niet beter ruiken dan de jouwe!
Ingrediënten: Jojoba-olie & Arganolie als basisoliën en Lavendel, sinaasappel en pepermunt voor de geur.

- Beard Balm Toscana; Met deze mix voelt u dat er een stukje Italië in uw baard zit. Door de perfecte combinatie van Juniper en Ginger te gebruiken, ruikt je baard naar een mix van goede wijn, aarde en veel olijfgaarden. Een plezier voor iedereen die houdt van een droge geur in hun baard. Een echt olfactorisch genot. 200% gegarandeerd!
Ingrediënten: Jojoba-olie en Arganolie als basisoliën en jeneverbes en gember voor de geur.

Ingrediënten van de baaardbalsem:
Cocoa & Shea Butter, Apricot Oil, Bees Wax, Jojoba Oil, Argan Oil, Vitamin E and our wonderful Essential oils.

Andere producten in deze categorie

Reviews over Beard Balm - GoldenBeards

- Heerlijke balsem, Toscane geur moet je van houden

5 5

Wat een top balsem is dit! Smelt in je handen en is daardoor super makkelijk in je baard aan te brengen.
Geeft een mooie hold en een subtiele glans.
De Toscane geur moet je van houden. Ruikt inderdaad naar olijfgaarden... niks mis mee maar het moet je ding zijn.
De big sur balsem is net besteld dus morgen wordt het weer genieten dankzij de topservice van mijnbaard!

- Golden Beards Surtic

5 5

Baardharen die ik niet meer kon controleren, lopen nu weer in de pas dankzij deze balsem. Smeert soepel en ruikt heerlijk! Probleempje met de levering, maar mijnbaard.be heeft dit prima opgelost. Top Service! Net ontdekt dat mijn baardolie op is, een nieuwe bestelling zal snel terug volgen.

- Lekkere balsem

4 5

Ik heb de Surtic baardbalsem van Golden beards snel in huis gekregen. Hij ruikt vrij sterk, fris, wat ook wel afneemt na een paar minuten. Smeert lekkker soepel!

Schrijf een review