Dutchbeards Darling Nicki beard balm

Baardbalsem - Dutchbeards

€19,95 
Op voorraad
6

Wellicht ook interessant:

Zeus verbena lime balm
€24,95 

Dutchbeards Baardbalsem (60 gram) is beschikbaar in de volgende geuren:
- Satan's Bluff
- Old Amsterdam
- Darling Nicki
- Roughneck's Delight (geurloos)

Lees reviews Schrijf een review

Baardbalsem - Dutchbeards

Dutchbeard baardbalsem geeft een lichte tot medium hold en verzorgt je baard en onderliggende huid erg goed. De balsem is lekker zacht en makkelijk uit het blikje te halen. Even wrijven tussen je handen en in je baard masseren. Dutchbeards is begonnen met 4 balsems in de meest verkochte Dutchbeards baardolie geuren. Je hoeft nu geen geuren door elkaar mixen maar gewoon een complete lijn van baardproducten met dezelfde geweldige geur. Momenteel kun je kiezen uit Satan's Bluff (onze favoriet!), Old Amsterdam, Darling Nicki en Roughneck's Delight (geurloos). De basis van de baardbalsem is gemaakt met natuurlijke kwaliteitsproducten die door de meestermenger zelf op elkaar zijn afgestemd.

Al het goede van Dutchbeard baardolie aangevuld met pure kokosboter, zuivere mangoboter, zachte avocadoboter en de mooiste bijenwas die ze konden vinden. Kortom wederom een top product om je baard te verzorgen. Want je gunt je baard toch het allerbeste!

Andere producten in deze categorie

Hey Joe Beard Oil No.6 Citric Forest
€19,50 
Baardbalsem Vegan The Woods
€19,50 
Leonis Barbam Beard Oil Silver & Black
€24,95 
Beard Serum van Suavecito
€14,95 
Ddts Beard Wash
€9,95 
Beyer's Oil Beard Balm Eisenkraut
€29,95 

Reviews over Baardbalsem - Dutchbeards

- Satan's Bluff

5 5

Maandag besteld en gisteren al thuis, en dan die geur , alleen daar door zou je een baard laten staan.

- Baardbalsem - Dutchbeards

5 5

TOP!

- Fijnste baardbalsem tot nu toe

5 5

Ik heb nu alle producten van Dutchbeards in huis: de baardolie, de baardwax en als laatste de baardbalsem. Voor alledrie geldt, Satan's Bluff is voor mij de beste keuze. Heerlijke geur.
De baardbalsem pakt voor mijn baard het beste uit. Verzorgend, lichte hold en fantastische geur zoals ik al eerder opmerkte. Ik heb zoveel merken uitgeprobeerd. Ik ben niet meer zo kapot van al die bosgeuren (petroleum etc,). Ik ben meer van de arganolie. De producten van Dutchbeards beveel ik van harte aan. De verzending door Mijnbaard was weer snel en netjes.

Schrijf een review