Captain Fawcett private stock baardbalsem

Baardbalsem Private Stock

Captain Fawcett heeft de Private Stock lijn compleet gemaakt met deze baardbalsem. Je kunt wellicht al de Private Stock Snorwax en de Private Stock baardolie. Deze medium hold baardbalsem geeft de baardharen de perfecte verzorging en een beetje hold om je baardharen in toom te houden. Zoals gebruikelijk bij Captain Fawcett, hij gebruikt alleen puur natuurlijke ingrediënten in de baardverzorging producten.

Captain Fawcett heeft een gewoon top baardbalsem gecreëerd. De Private Stock balsem is een perfecte mix van 5 basiscrèmes en exotische wassen. De geur is gemaakt van essentiële oliën van cederhout, zwarte peper, patchouli en palmarosa.

Gebruiksaanwijzing van de Private Stock Beard Balm:
Schraap met behulp van je duimnagel een klein beetje baardbalsem uit het potje, wrijf deze tussen je vingers of handpalmen tot deze vloeibaar wordt. Hierna verwerk je de balsem in je baard, van de wortel tot het eind van je baardharen. Je kunt een baardkam of baardborstel gebruiken om de baardbalsem mooi door je baard te verdelen. Regelmatig gebruik zal resulteren in een machtige mooie baard!

Andere producten in deze categorie

pappas beard wax Mahoney
€14,00 
Jacks Beard - Beard Oil
€24,90 
Grave Before Shave Caramel Mocha baardolie
€17,95 
MijnBaard Woody Beard Wash
€19,95 
Mahoney's Secret of Thieves beard oil
€19,95 
The bearded bastard opium den beard oil
€31,95 

Reviews over Baardbalsem Private Stock

- Private Stock een instant classic

5 5

Deze review is muv de geur nagenoeg gelijk aan die van de Captain Fawcett’s Booze and Baccy, maar die is bijna op.
Het blikje zit wederom tot aan de rand vol, meer dan 60 gram! Deksel met schroefdeksel met schuimpakking. Details details!

De geur.... doet denken aan een citroen kaars om muggen te weren, maar na het inwerken komt oa de klassieke captain fawcett’s ondertoon naar boven en samen maken dit voor mij een classic.

Captain fawcett’s balm is koud harder dan elke ander balsem of wax die ik ken. Goed in de palm wrijven en het smelt als sneeuw voor de zon. Niks dan lof voor de producten van La Capitana!

- Olie en wax

4 5

Capt Fawcett is top kwaliteit. Je voelt dit direct. Ik heb de Private stock Olie en Wax aangekocht. Als je gaat voor de private stock raad ik je aan om de 2 artikelen aan te kopen.
De geur is kruidig met een toetsje dennenbosgeur. Lekker en fris.

ps : tip aan "mijnbaard" mss kan je dit verkopen als een pakket met korting

- Capt Fawcett Private Stock Baardbalsem

4 5

Heren,

Ik heb nu 2 weken de baardbalsem van Capt Fawcett Private Stock in huis en dit vind ik er van;

De Balsem heb ik in 2 weken zo'n 6 keer gebruikt. De eerste keer dat ik het blikje open deed was ik niet meteen dol op de geur. Maar na het inbrengen is het veel minder penetrant en na een keer of drie gebruiken begon ik het zowaar steeds meer te waarderen. Het laat zich moeilijk omschrijven maar het vrouwtje is er dol op, so it's got that going for it! Dus geur krijgt van mij een 8.

Ik heb nog geen andere balsems gebruikt dus heb geen vergelijkingsmateriaal maar de balsem is redelijk zacht en eenvoudig uit het blik te krijgen met je nagel. Het smelt snel en makkelijk in je hand en is daardoor gemakkelijk door je baard te verdelen. Blikje heeft een handige draaidop, dus je loopt niet te kloten om hem open te krijgen. Dus gebruiksgemak krijgt van mij een 9.

Na het aanbrengen is een fluitje van een cent om je baard in het gareel te krijgen. Even met een grove baardkam de goede kant op leggen en je hebt in no time een strakke baard. De balsem blijft lang z'n werk doen en voelt niet plakkerig of trekkerig aan. Nadeel vind ik dat je baard nogal veel gaat glimmen en dat willen we niet. Dat word wel minder na een paar uur, maar het blijft een feit. Al met al krijgt de werking van mij een 8. Was een 9 geweest zonder het glimmen.

Schrijf een review

FAQ over de Baardbalsem Private Stock

Hoe moet ik de Private Stock Beard Balm gebruiken?
Om de Beard Balm uit het potje te halen kun je de bovenkant van je duimnagel gebruiken. Hoe groter je baard, hoe meer baardbalsem je kunt gebruiken. Wrijf de balsem tussen je vingers en of handpalmen totdat deze vloeibaar wordt. Je kunt de baardbalsem nu in je baard smeren. Zorg dat de baardbalsem ook de onderliggende huid raakt, zodat deze de verzorging van de ingredienten van de balsem krijgt. Je kunt een baardkam of borstel gebruiken om de balsem goed door je baard te verwerken. Baardbalsem geeft net wat meer hold dan baardolie.

Krijg ik een vollere baard door gebruik van Beard Balm?
Een volle machtige baard, wie wil hem niet? Als je echter niet de baardgroei hebt, dan gaat het 'm nooit worden, tenzij je haartransplantatie overweegt. Wat je wel kunt doen om het maximale uit je baard te halen, geef je baard alle liefde die hij nodig heeft. Vertroetel 'm, werk deze netjes bij zodat hij er op zijn best uit ziet. Een bezoek aan de barbier raden wij je ook zeker aan. Een barbier knipt en scheert je baard, zodat deze de mooist mogelijke vorm krijgt. In baardbalsem zitten oliën die goed zijn voor je huid en je haren, dus je baardharen krijgen de beste voeding en daardoor zal je baard er goed en gezond uit zien. En kan daardoor ook voller ogen. Je krijgt er echter geen extra haargroei door.

Hebben jullie baardbalsem waardoor ik meer haargroei krijg?
We wish! Dan zouden we op een goudmijn zitten. (Bijna) elke kale man zou het op zijn kale kop smeren. Helaas bestaat dit wonderelixir nog niet. Hier zijn een aantal natuurlijke oplossingen die je kunt gebruiken/doen: Volwaardige voeding, slecht eten = slecht haar. Meer zonlicht (vitamine D), meer proteïnes, meer vitamine B, Silicium, en baardbalsem! In Private Stock Beard Balm zitten voedende oliën die goed zijn voor huid en haar.

Wat is het verschil tussen baardolie, baardbalsem en baardwax?
Baardbalsem is gemaakt van verschillende voedende oliën en boters zoals arganolie, abrikozenpitolie, sheaboter en cacaoboter. Aan deze mix van oliën en boter worden dan ook nog etherische oliën toegevoegd die de baardbalsem van zijn heerlijke geur voorzien. We hebben ook baardbalsem zonder etherische olie, de zogenaamde geurloze baardbalsem. De bijenwas in de baardbalsem zorgt dat je wat “hold” aan je baard kunt geven. Deze extra hold zorgt ervoor dat je je baard beter kunt stylen. Heb je een woeste baard met haren die een eigen wil hebben, dan raden we je baardwax aan. Baardbalsem heeft de verzorgende oliën van baardolie en nog wat extra boters om extra hold aan je baard te geven.

Kan ik baardolie en baardbalsem/-wax samen gebruiken?
Bij gebruik van baardbalsem raden we niet aan om ook nog baardwax te gebruiken. Als je merkt dat baardolie of baardbalsem niet goed genoeg voor je werkt, ga dan voor een baardwax. Je kunt de combinatie baardolie en baardbalsem gebruiken, maar is een beetje dubbelop. Er zijn echter genoeg baardmannen die het wel doen. Je ziet veel dat mannen 's ochtends baardbalsem opsmeren en dan 's avonds voor het slapen gaan baardolie in smeren om de baard 's nachts te verzorgen.

Wat kan ik doen als ik last heb van huidirritatie, huidschilvers en/of baardjeuk?
Vooropgesteld, wij zijn geen dermatologen en willen ook geen medisch advies geven. Als je last hebt van huidirritatie met het gebruik van onze producten raden we je aan om hiermee te stoppen. Wellicht raakt je huid geïrriteerd door de etherische oliën en of een ander ingrediënt, zoals bijvoorbeeld amandelolie (we horen dit vaker van klanten). Je kunt zelf testen of je hiervoor allergisch bent door met verschillende soorten baardbalsem te experimenteren, wij adviseren ook om een huisarts te raadplegen.
Heb je last van huidschilvers (baardroos) en/ of baardjeuk, dat is een veel voorkomend probleem met beginnende baarddragers. Je moet het echt een maand uitzingen en dan pas kijken of de jeuk/schilvers nog steeds ondragelijk is. Een stevige baardborstel helpt enorm om je huid te scrubben. Was je baard ook niet te vaak, om uitdroging van de huid te voorkomen en smeer Private Stock Beard Balm op de onderliggende huid. Je zult zien dat het beter wordt na verloop van tijd!