Bossman Naked Beard Balm

Relaxing Beard Balm - Bossman brand

€19,95 
Op voorraad
3

Relaxing Beard Balm - Bossman brand

Bossman Relaxing Balm bevat de actieve ingrediënten Mango en Shea Boter die je baardharen verzorgen, verzachten en versterken. De balsem heeft een medium hold en kan dus wilde baardhaartjes in het gareel houden. Als je de 3-pack koopt, pak je direct 20% korting.

Je kunt boven in het scherm de volgende keuzes maken:
Naked Beard Balm
De Naked Beard Balm is een geurloze baardbalsem om je baard optimaal te verzorgen. Handig om deze balsem te gebruiken als je ook je favoriete eau-de-toilet wilt gebruiken.

Stagecoach Beard Balm
Als de meest interessante man in de wereld een cowboy was, zou hij voor Stagecoach gaan. Deze Texas-mix van robuust leer, zoete tabak en gerijpte Bourbon maken van jouw baard een waar genot.

Gold Scent beard balm:
Gold Scent heeft de geur van een frisse mix van Cederhout en Spruce Oil, die een hint van het buitenleven bieden. In combinatie met een rijke Lemon Oil, om een schoon en stimulerend effect te geven. Gold Scent is de perfecte manier om wakker te worden en geeft een fris gevoel de hele dag lang.

Hammer Scent beard balm:
Hammer Scent is de geur die iedereen wel waardeert. Geranium en Lavendel zijn meesterlijk gemengd met vanille en Patchouli.

Magic Scent beard balm:
Magic Scent is een warme en bedwelmende mix van rijke Sandahout- en Vanille oliën die de Bergamont, patchouli en wierook accenten benadrukken. Beetje een woody lucht.

3 - pack beard balm:
Pakket met Gold Scent, Hammer Scent en Magic Scent baardbalsem met 20% korting!

Andere producten in deze categorie

The Bearded Bastard Palo Santo face & Beard oil
€39,95 
Beard Balm Arctic 30ml
€11,95 
Beard Wash Set Vanille Rum
€34,95 
Baardbalsem Woodland van Mr Bear Family
€15,95 
Citrus Wax - MijnBaard
€14,95 
Beard Oil "Toscana"
€16,95 

Reviews over Relaxing Beard Balm - Bossman brand

- Bosman Magic Sent, Gold Sent, Hammer Sent

4 5

De balsem laat zich makkelijker opwarmen in de hand dan deze van dr K. Voor wat de geur betreft vind ik de Magic Sent redelijk bescheiden. Ik kocht drie soorten en kan zeggen dat de Gold Sent en Hammer Sent beiden meer geurig zijn zonder al te veel aanwezig te zijn. De Gold Sent, eerder kruidig, vind ik het beste, de Hammer heeft florale eigenschappen; dus gebruik ze naar gelang je mood van de dag. Dus Gold en Hammer koop ik zeker opnieuw !!!

- Beard Balm

5 5

Een prima product. Na diverse andere producten en/of merken gebruikt te hebben is het blikje wat voor mij voldoet. Een goede hold. Baard blijft lang in model. Zelfs als ik even power nap gehad heb... :) top !!!!! Complimenten Bossman!

Nog even wat extra besteld voor Kertcadeautjes..

- Bossman Stagecoach Beard Balm

5 5

Fantastisch spul. Ruikt geweldig en is fijn in het gebruik.

- Bezorging

4 5

1 magic scent balsem besteld. Ben best lui haha, dacht pff moet ik naar postkantoor om t op te halen. Want ik had gekozen voor postkantoor afhalen.
Keek in mn mailbox of ik hem al kon ophalen waar ik geen zin in had. En ja hhoorrr ze hebben hem naar mijn thuisadres gestuurd omdat het door de brievenbus past!

Dus ik kan weer lekker lui met mn baard op de bank zitten hahhahha

- Bossman Relaxing Beard Balm Cold Scent

5 5

Zeer fijn spul makelijk in gebruik ruikt heerlijk aangenaam. Top produckt .

Ps : tot nu toe veel produckte hier gekocht en 200,000% tevreden !!!

- Magic Scent

4 5

Ik wist niet goed wat ik moest verwachten van de Magic Scent maar was blij verrast door de sterke kruidige geur. Voor wie de geur probeert te plaatsen, het deed mij denken aan de wierrook die vroeger in mijn kerk gebruikt werd. De balsem zelf is vrij stevig maar laat zich makkelijk uit het bakje schrapen, het moet wel een beetje opgewarmd worden in de handen om goed uit te smeren.
Kortom: Een fijne balsem die erg lang meegaat, maar met een (misschien iets te) heftige geur.

- Baume à barbe Bossman, senteur "Hammer scent"

4 5

- senteur : agréable et subtile bien que typée, plutôt capiteuse, légèrement musquée. L'odeur dominante est le géranium rosat, puis viennent la lavande et le patchouli, le tout atténué par la vanille. C'est un parfum peu commun pour un baume à barbe. Il m'évoque le parfum du baume à barbe anglais "Rose English garden" de The Dandy Lions, en moins musquée ( la dominante du Dandy Lions est clairement la rose musquée ).
- apparence : baume à l'aspect de wax blanche, similaire aux produits Grave before shave.
- texture : molle, proche des produits Canyou Handlebar, un peu moins gras cependant. Le baume se prélève facilement. Une noisette de la grosseur de l'ongle suffit, comme pour tout baume de qualité. Le baume fond facilement lorsque je le frotte dans les mains. Il s'étale uniformément et aisément dans la barbe. Je reconnais la qualité notoire des produits américains similaires.
- efficacité : impeccable en tout point. La barbe reste en place la journée, est bien lubrifiée et lustrée, parfumée à point et le reste la journée.

Je précise que je porte une barbe complète, fournie et drue, de type holywoodienne, longueur uniforme de poils 3 cm environ.

Un excellent produit de nature à compléter mon arsenal.

Schrijf een review