Barbershop Baardbalsem The Bearded Bastard

Barbershop Baardbalsem The Bearded Bastard

€24,95 
Op voorraad
8

Wellicht ook interessant:

Barbershop Baardbalsem The Bearded Bastard

De Bearded Bastard Barbershop baardbalsem heeft alle verzorgende oliën die je ook vindt in de Barbershop baardolie. Daar zijn natuurlijke bijenwas, cocoa boter en lanolin aan toegevoegd om meer controle en hold te geven.

Hoe moet je de Barbershop baardbalsem gebruiken:
Het beste resultaat heb je na een warme douche, maar toepassen in een droge baard werkt ook makkelijk. Haal een klein beetje barbershop baardbalsem uit het potje en verwarm deze tussen je vingers en handpalmen. Smeer deze nu goed in je baardharen helemaal tot de huid. De Barbershop baardbalsem is zo samengesteld om je haar en huid te verzorgen.

Ingrediënten van de Barbershop Baardbalsem:
Beeswax, Safflower Oil (high oleic), Fractionated Coconut Oil (MCT), Corn Oil, Essential Oils (fragrance), Rice Bran Oil, Extra Virgin Olive Oil, Shea Butter, Cocoa Butter, Lanolin, Castor Oil, Broccoli Seed Oil, Argan Oil, and Jojoba Oil.

Andere producten in deze categorie

Beardisfaction Beard Oil
€14,95 
azbane Tobacco & Patchouli baardolie (30 ml)
€12,95 
Mad Viking XL Ragnarok baardolie
€19,90 
Brooklyn Soap Company Beard Balm
€8,95 
Honest Amish Beard Balm
€17,50 
Baardbalsem Vegan The Streets
€19,50 

Reviews over Barbershop Baardbalsem The Bearded Bastard

- Bardershop of Spiritualshop

3 5

Het blikje is voorzien van schroefdeksel en het etiket is ingelegd met een etiket van echt walnoot fineer. Gewoon klasse!
Ik mis voor dit geld wel een pakking in het dekseltje wat het blikje werkelijk lucht dicht afsluit.

De geur herken het niet als klassiek of nostalgisch, maar dat is persoonlijk. Eerder een spiritueel winkeltje waar wierook wordt verkocht en de boven toon is cacao olie. De geur is zacht en niet overheersend.

De balsem is zacht,heb er een flinke nagel van nodig, smelt goed in de hand en verdeeld zich prima door de baard. Het heeft weinig hold maar de baard voelt natijd heerlijk zacht.

De verpakking is leuk gedaan, de ingrediënten zijn goed en de geur is persoonlijk, maar voor 25 euro is het het net niet. Er zijn voor dit geld en minder beter balms verkrijgbaar.

- Topproduct van The Bearded Bastard

5 5

Na de Woodsman baard balsem van The Bearded Bastard - een balsem die ik iedereen kan aanraden - heb ik nu de Barbershop baard balsem in huis. De voorbije dagen heb ik deze balsem beter leren kennen. Bij eerste gebruik valt de overweldigende, rokerige geur op maar na enkele dagen was ik er helemaal weg van. Eens aangebracht blijft de geur eerder subtiel aanwezig. De balsem is gemakkelijk aan te brengen en geeft je baard een zacht gevoel. Bovendien behoudt je baard goed zijn vorm dankzij deze topper. Kortom weer een voltreffer van The Bearded Bastard.

Schrijf een review