Apothecary87 beard balm Muskoka

Baardbalsem - Apothecary87

€19,95 
Op voorraad
18

Wellicht ook interessant:

Baardbalsem - Apothecary87

Apothecary87 beard balm is ontwikkeld in samenwerking met Josh Mario John (AKA Spizoiky), legendarisch baard-model uit Canada en ambassadeur voor Apotheker 87 (hij staat ook afgebeeld op de zijkant van de verpakking). Hij heeft een machtige baard al zeggen we het zelf. Deze baard balsem is gemaakt om de baard gezond te houden door de baardharen te verzorgen en verzachten en tevens de onderliggende huid te hydrateren. De Muskova Beard Balm geeft een lichte, natuurlijke hold.

Het verhaal achter de Muskoka Beard Balm geur
In nauwe samenwerking met het Canadese model, Josh Mario John, hoefden ze niet ver te zoeken naar een traditionele Canadese geur om de Muskoka geur te creëren. Muskoka, gelegen in het centrum van Ontario, staat bekend om het produceren van zoete ahornsiroop, Canada's meest geliefde natuurproduct. Het doel is zoals altijd om een mannelijke geur te creëren. Ze hebben de ahornsiroop gemengd met enkele zachte rokerige noten tot een heerlijke geur.

Andere producten in deze categorie

Baardbalsem van Damn Good Soap Company
€19,50 
Cuben blend baardolie van Bluebeards revenge
€13,95 
Grof getande houten baardkam
€9,95 
Beard shampoo en Conditioner
€19,95 
OAK Beard Oil
€38,95 
OAK Beard balm baardbalsem
€33,50 

Reviews over Baardbalsem - Apothecary87

- Baardbalsem - Apothecary87

5 5

De geur is licht rokerig en zoet.
De geur is niet té overheersend, wat ik goed vind, want de baardolies van Apothecary87 ruiken al meer dan lekker genoeg.
De balsem zelf geeft een lichte hold en maakt de baardharen ietsjes voller en geeft een mooie, natuurlijke glans
Ik ben er tevreden over en zal deze baardbalsem zeker nog opnieuw kopen.

- Muskoka?

2 5

Laten we beginnen met de geur, die is helemaal wat op het doosje staat. Gerookt en esdoornsiroop, nogal gewaagt en mierzoet, je moet ervoor zijn. Mijn vrouw is niet helemaal overtuigd en ik heb soms ook wel het gevoel dat ik een pannekoek op mijn gezicht aan het smeren ben. Maar dat zoete vervaagt wel een na een tijdje en als deze balm combineert met een kruidige warme baardolie is het wel te pruimen - vindt mijn vrouw ook.
MAAR, ik ben zeer verast door het resultaat eens in mijn baard. Een echte hold is er misschien niet, wel maakt het de baardharen wat zwaarder/stijver en voller waardoor een natuurlijk volumineuze baard ontstaat. Ik heb wat hetzelfde haartype en baardstijl als het Canadese model op de verpakking, en ik mag zeggen dat ik er met deze beard balm aardig op lijk. Mijn baard dan toch, over de rest spreken we niet.
Ik hoop dat Apothecary87 ooit een ander geurtje op de markt brengt, dan hebben ze mij mee.

- Muskoka beard balm

1 5

Er wordt niet vermeld dat dit product nogal veel siliconenolie bevat, ze staan op de derde plaats van ingrediënten.
Bevat 2 soorten zelfs, cyclopentasiloxane en dimethiconol,
de eerste is zeer schadelijk voor het watermilieu en komt zelfs via onze huid in onze bloedbaan terecht, de tweede breekt bij langdurig gebruik de haren af in plaats van ze te verstevigen.
Siliconenoliën zijn goed gedocumenteerde ingrediënten die niet echt positief beoordeeld worden,
bij de eerste applicaties zijn de haren soepel en glanzend, maar na een paar behandelingen beginnen de haren af te breken en dunner te worden door een soort van build-up effect.
Het product breekt zeer traag af, kan niet goed uitgewassen worden, tenzij je je haar met aceton of ether zou te lijf gaan,
je legt eigenlijk steeds laagjes siliconen bovenop elkaar wat een gevoel geeft dat je haar voller is.
Alleen goed voor kort haar en baard dus.

Schrijf een review