4 Op voorraad
€ 29,90

Wellicht ook interessant

5
€ 6,95
0
€ 19,95
0
€ 16,95

Omschrijving van Beard Booster 30ml - The Golden Spartan

Heb je een vlekkerige of slappe baardgroei? Niet tevreden met zijn ‘volheid’? Is jouw huid gevoelig en zwak?
Deze Golden Spartan Beard Booster baardgroeiserum is een product dat opvalt in een zee van vergelijkbare producten. Het is een ideale combinatie van natuur, wetenschap en jarenlange ervaring en toewijding die het bedrijf in elk baardverzorgingsproduct brengt.

De Golden Spartan Beard Booster is het resultaat van zes jaar intensief onderzoek. Een rijke formule van zeer actieve ingrediënten die met een juiste, regelmatige en geduldige toepassing je dromen van een weelderige volle baard zullen laten uitkomen.

Hoe stimuleert de Beard Booster de baardgroei?
Biotine- en cafeïne-extracten verbeteren de microcirculatie van de huid en slapende haarzakjes en zorgen voor verbeterde voeding en energie op cellulair niveau.
Vitamine B-complexen voeden bovendien jonge, nieuw aangemaakte cellen en de rijke aanwezigheid van panthenol vernieuwt en regenereert haar en huid.
Als een bijzonder gewaardeerd actief ingrediënt, heeft de Beard Booster een van de sterkste antioxidanten en bio-activators die in de natuur bestaan: taxifoline - een flavonoïde gewonnen uit Siberische ceder.

De volledige formulering van deze zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zal de bloedcirculatie van je huid verhogen, slapende haarzakjes doen ontwaken en bestaande haarzakjes versterken.

Wat kun je verwachten en wanneer?
Binnen 6 tot 8 weken zal een regelmatige gebruiker de eerste delicate heldere haartjes opmerken. Maar dat is nog maar het begin. Dit zijn gewoon zogenaamde anagene haren – zeer zacht, kwetsbaar, jong en zich ontwikkelend haar.
Je moet volhardend en geduldig zijn totdat er sterk, volwassen, telogene haren verschijnen. Het is niet realistisch om van de ene op de andere dag een wonder (volle baard) te verwachten. Het is een proces dat 6 maanden tot een jaar duurt en verschilt afhankelijk van genetica en externe invloeden, dwz de levensstijl van elke man afzonderlijk.

Gebruik:
De Beard Booster wordt twee keer per dag aangebracht, 's morgens en' s avonds, op een schoon gezicht.
Het is gemakkelijk te verspreiden. Voor één deel van het gezicht is een hoeveelheid ter grootte van een erwt voldoende. Eén tot twee pompen zijn voldoende voor één toepassing. Het wordt snel opgenomen en de delicate film die op het huidoppervlak achterblijft, wordt snel onzichtbaar.
Om een ​​nog grotere efficiëntie van de Beard Booster te bereiken, raden we het gebruik van een Beard Roller aan.


Ingrediënten: Gedestilleerd water, munthydrolaat, cafeïne-extract, glycerine, panthenol, niacine, biotine, essentiële pepermuntolie, geogard ultra, polyacrylzuur, dihydroquercetine.

0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Vaak samen gekocht met


5
€ 6,95
0
€ 19,95
0
€ 16,95