10+ Op voorraad
€ 29,95

Wellicht ook interessant

Omschrijving van Beard Growth Roller - Dick Johnson

De Dick Johnson Beard Roller is gemaakt van meer dan 500 micronaalden van chirurgisch staal. De naalden vernieuwen en openen de huid en stimuleren de slapende haarzakjes. Het gebruik van een baardroller helpt je ook om meer uit je baardolie en lotions te halen. De Beard Roller opent de poriën van de huid, waardoor deze producten beter in de huid worden opgenomen.

- De naalden vernieuwen en openen de huid en stimuleren de slapende haarzakjes.
- Gemaakt van meer dan 500 naalden van chirurgisch staal
- Naaldlengte 0,5 mm

Je zou snel denken dat dit een hoax-apparaat is, maar het is eigenlijk een vrij eenvoudig en ingenieus hulpmiddel. Deze gadget wordt al heel lang door professionals gebruikt en is nu ook beschikbaar voor thuisgebruik.

Vooral voor mannen met baardgroei die nog in de kinderschoenen staat, kan de hulp van de Beard Growth Roller nodig zijn. De Beard Growth Roller heeft meer dan 500 chirurgisch stalen naalden. Deze naalden maken gaatjes in de huid en zo hoeft de baard niet alles zelf te doen en wordt de groei van de baard versneld. Let wel op: Er zal geen baardgroei ontstaan op (kale) plekken waar je eerder ook geen baardgroei had. Dus ook als je de roller over je voorhoofd heen haalt krijg je daar niet opeens haargroei.

De baardgroeiroller opent ook huidporiënblokkades en verwijdert dode huidcellen en afvalproducten. Als gevolg hiervan voorkomt het ook naar binnen gegroeide baardhaar en vermindert het de verschijning van onzuiverheden op de huid.

Gebruik de Beard Growth Roller samen met de Dick Johnson's Beard Growth Serum voor het beste resultaat.

Gebruik & Hygiëne
De Beard Growth Roller wordt op het gezicht gerold zodat de spikes tegen de huid draaien. Als je eenmaal doorhebt hoe het apparaat werkt, kun je een beetje druk uitoefenen.

Het gebruik van de baardgroeiroller doet geen pijn en veroorzaakt geen bloedingen, mits de huid in goede conditie is. Beard Growth Roller wordt aanbevolen om 1-2 keer per week op een schoon gezicht te gebruiken. Na gebruik kan de huid wat verbrand aanvoelen, maar dit is volkomen normaal. Gebruik de Beard Growth Roller niet op een beschadigde huid.

Denk er altijd aan om de baardgroeiroller voor gebruik schoon te maken met een alcoholhoudend product. Desinfecteer de naaldkoppen grondig voor gebruik. Reinig ook het huidoppervlak grondig voor de behandeling. Dick Johnson heeft hiervoor deze Dick Johnson's Beard Growth Sanitizer


0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.